I. DISPOZITII GENERALE

Cumpararea prin orice mijloace (comanda online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul gpsm.ro inseamna automat acceptarea termenilor și conditiilor de mai jos.
Acest site este administrat si intretinut de catre Security Import LTD denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda și achizitioneaza produse prin intermediul site-ului gpsm.ro, va fi denumita “Utilizator”.
Administratorul site-ului gpsm.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
Descrierea produselor comercializate pe site are un scop informativ. Pot exista erori tehnice.

II. CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul site-ului gpsm.ro este proprietatea Furnizorului și este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente din continut, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Elemente din continutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului.
gpsm.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate
gpsm.ro descurajeaza utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna cuviinta. Clientul isi asuma in totalitate responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de la gpsm.ro. Orice incercare de incalcare a legilor adusa la cunostinta firmei Security Import LTD va fi raportata de urgenta organelor competente.

III. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garantie și expedierea produselor), reclama-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite.
gpsm.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Nu vom dezvalui date personale catre terti cu exceptia cazurilor in care ni se cere acest lucru prin lege sau in cazul in care astfel de actiune este necesara pentru a ne conforma procedurilor legale.

IV. PRETURI:

Pretul final platit de către client la ridicarea coletului este format din pretul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare și de transport. Plata se face ramburs(la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat.
Important: Marele avantaj daca cumparati produse de pe site-ul nostru este acela ca nu veti plati si valoarea TVA-ului atunci cand cumparati un produs de la noi, deoarece suntem un site romanesc cu sediul in alta tara, in speta in Bulgaria.
Preturile produselor pe website pot fi modificate fara notificare prealabila catre utilizatorii site-ului.

V. TERMENI DE LIVRARE SI CONDITII:

Termenul de livrare pentru produsele comandate este intre 2-3 zile lucratoare dupa lansarea comenzii. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care produsul comandat nu este disponibil, furnizorul se obliga sa anunte clientul. Furnizorul nu este responsabil pentru intarzierea livrarilor cauzate de firma de curierat, adresa incorecta etc.

VI. GARANTII, RECLAMATII SI POLITICA DE RETURURI:

IMPORTANT: Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa renunte la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor. Vanzatorul se obliga sa ramburseze suma in termen de maxim 14 zile de la data returnarii. Rambursarea sumelor se va efectua prin transfer bancar. Conditiile de acceptare pentru returnarea produselor sunt: sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa fie in ambalajul original, sa nu prezinte deteriorari vizibile, sa nu fie desigilata partea tehnica. Nota: Bateriile odata desigilate nu mai pot fi returnate, deci va trebui incasata contravaloarea lor. Pentru produsele returnate care nu indeplinesc conditiile sus mentionate, reclamatia si procedura de rambursare nu va fi luate in considerare. Costurile pentru returul comenzilor sunt suportate de catre client. Reclamatiile pot fi efectuate numai in scris pe adresa de e-mail afisata pe site gpsm.ro isi rezerva drepturile de a nu accepta reclamatiile pe care le considera nejustificate. Decizia va fi comunicata telefonic sau in scris pe adresa de e-mail.

VII. TENTATIVA DE FRAUDA

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau continutului site-ului gpsm.ro va fi raportata autoritatilor competente și va face obiectul unei plangeri penale catre acestea.

VIII. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Client si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila. Pentru conciliere interna gratuita, va rugam sa ne trimiteti un email la urmatoarea adresa: office@gpsm.ro, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 9:00 si 18:00 . In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine Instantelor Judecatoresti.