Conform legislatiei in vigoare, aveti dreptul de returnare a produselor .

Va oferim posibilitatea sa returnati produselor achizitionate in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care dumneavoastra ati intrat in posesia produselor, in urmatoarele conditii:
– In primele 14 zile din momentul in care ati primit produsele, dumneavoastra aveti posibilitatea sa solicitati contravaloarea acestora
– In primele 30 de zile puteti solicita inlocuirea produselor.

Procedura pentru returnarea produselor

IMPORTANT!!! PENTRU A PUTEA FI RETURNATE PRODUSELE TREBUIE SA FIE IN STAREA IN CARE AU FOST LIVRATE, NUMAI IN AMBALAJUL ORIGINAL COMPLET, FARA URME VIZIBILE DE UZURA, FARA URME DE ZGARIETURI SAU LOVITURI AVAND TOATE ACCESORIILE CONTINUTE IN PACHETULUI DE BAZA.

Pentru a putea solutiona cat mai repede cererea dvs de restituire, va recomandam sa returnati produsele printr-o firma de curierat rapid iar cheltuielile de transport cad in sarcina cumparatorului.
Rambursarea contravalorii produselor sa va face in cel mai scurt timp posibil dar nu mai trarziu de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor returnate.
Produsele returnate vor fi insotite de o copie dupa factura primita.

Pentru a returna produsele, avem rugamintea sa completati FORMULARUL DE RETUR sau sa trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email office@gpsm.ro Acest email trebuie sa contina urmatoarele: Numele, Prenumele, Telefonul persoanei de contact, Email, Numarul facturii, Numele produsului si cauza care a dus la returnarea produsului. Deasemenea va rugam sa treceti in email numarul de cont si banca unde doriti sa primiti contravaloarea produselor returnate.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree